当前位置: 必发365首页 > 作文大全 > 高中作文 > 正文

[新概念英语第三册习题答案及解析Lesson,35]新概念英语第三册课后习题答案

时间:2018-11-13 来源:必发365首页 本文已影响 手机版

新概念英语网权威发布新概念英语第三册习题答案及解析Lesson 35,更多新概念英语第三册习题答案及解析Lesson 35相关信息请访问新概念英语网。

【Multiple choice questions】

  Comprehension

  1 In what circumstances may justice take effect outside the courts of law?

  a. When a judge has proved neither eminent nor wise.

  b. When it has not been possible to prove a man’s guilt beyond any doubt.

  c. When justice has been done without the interference of a human agent.

  d. When, for example, a man is caught and handed over to the police.

  take effect 起作用

  请背熟题干

  2 Why did the manager ring up the fire brigade?

  a. He thought that one of the chimneys was on fire.

  b. He expected them to be of most help in the circumstances.

  c. He had not realized there was a criminal on the premises.

  d. He thought whoever was stuck might be a member of the fire brigade.

  3 The fire fighters ascertained which chimney the man was in by _____ .

  a. deciding which of the many cries came from the right chimney

  b. listening for the man’s response th their taps on the walls.

  c. chipping through a wall which was eighteen inches thick

  d. cutting a hige hole in the wall

  ascertained

  Structure

  4 ____ wise or eminent, judges arehiman and can make mistakes. (ll.5-6)

  a. Whether b. Either c. How much d. No matter how

  5 In our use of a phrase like ‘it serves him right’ _____ , in part, admitting … (ll.8-10)

  a. is b. it is c. we are b. and in

  6 The staff must have found it impossible _____ to say ‘it serves him right’. (ll.11-12)

  a. they were not tempted b. for them not to be tempted

  c. to be tempted d. not to be tempted

  be tempted to do

  7 _____ several times, she ran to tell the manager. (l.14)

  a. Repeating the cry b. While the cry was repeated

  c. The cry being repeated d. Having repeated the cry

  8 ---- admitted that _____ to break into the shop during the night, he had got stuck in thechimney. (ll.20-21)

  a. although he had tried b. while he has tried c. in trying d. it was he who had tried

  In speaking to him, I found him nervous.

  Vocabulary

  9 She _____ the cry several times, so she ran … (ll.14-15)

  a. heard b. listened to c. listened for d. earmarked

  10 They located the chimney _____ by tapping …(ll.16-17)

  a. on the right b. well c. right away d. correctly

  11 The blackened figure that emerged was _____ sight. (l.20)

  a. an ugly b. a sorry c. an apologetic d. a poor

  12 The sorry-looking blackened figure that _____ , admitted at once … (l.20)

  a. came to light b. came up c. went out d. got out

  emerge (侧重强调公布于众) : come to light

  本文表示出来

  come up 意外发生

  【Key to Multiple choice questions】

  1. C 2. B 3. B 4. D 5. C 6. D 7. C 8. C 9. A 10. D 11. B 12. D

标签: